Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Kansainvälinen konkurssioikeus pääpiirteittäin

Risto Koulun kirjoittama teos on tiivistetty yleisesitys maksukyvyttömyysasetuksen mukaisesta ns. eurooppalaisesta konkurssioikeudesta. Se käsittelee myös pohjoismaista konkurssisopimusta ja autonomista konkurssioikeutta sekä niiden suhdetta eurooppalaiseen konkurssiin. Kansainvälinen konkurssi on EY-lainsäädännön myötä muuttunut arkipäiväksi myös meillä. Euroopan yhteisön maksukyvyttömyysasetus on voimassa Suomessakin, ja sen sääntely linkittyy monissa kohdin syyskuun alussa voimaan tulleeseen uuteen konkurssilakiin. Tästä syystä konkurssilain tulkinta edellyttää asetuksen järjestelmän perusteiden osaamista. Kirja on kirjoitettu helppolukuisesti ja selkeästi. Asioita konkretisoidaan erityisesti EY-tuomioistuimen oikeuskäytännöllä ja runsailla esimerkeillä. Kirjan laajat hakemistot tekevät siitä käyttökelpoisen työkalun.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20049789526327662

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii