Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Kansainvälinen verotus

Marjaana Helminen

Päivitetty 21.11.2022

Kansainvälinen verotus aiheuttaa helposti tulkintaongelmia. Kansainväliset tilanteet saattavat saada aikaan myös monenkertaista verotusta. Kansainvälisessä verotuksessa ovatkin keskeisiä normit, joiden tarkoituksena on estää monenkertainen verotus. Toisaalta kansainväliset operaatiot saattavat mahdollistaa verotuksen täydellisen tai osittaisen välttämisen. Kansainväliseen verotukseen liittyy siksi myös normeja, joilla pyritään rajoittamaan veropakoa. Teos antaa käytännönläheisen vastauksen mm. siihen, miten ja milloin kansainvälistä monenkertaista verotusta syntyy ja miten sitä poistetaan, mikä on asuinvaltion ja kotipaikan vaikutus verotukseen ja miten verotetaan ulkomaisia työtuloja, eläkkeitä, varallisuutta, perintöjä ja lahjoja. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsauksen ja uutiset.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20019789521423529

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Taloushallinnon ja verotuksen hakuteokset

Taloushallinnon ja verotuksen päivittyvät hakuteokset on kokoelma digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat Suomen johtavat asiantuntijat, jotka koostavat ja tulkitsevat oman alasi keskeiset lainsäädäntömuutokset ja oikeuskäytännön sinun työsi ratkaisuihin.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Taloushallinnon ja verotuksen hakuteokset

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii