Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Hallintoprosessioikeus

Hallintoprosessioikeus selvittää kattavasti hallintoprosessin keskeisiä perusteita valituksen vireillepanosta asian käsittelyyn ja päätöksentekoon hallintotuomioistuimissa. Teos esittelee systemaattisesti myös hallintoprosessin tehtäviä, soveltamisalaa sekä prosessin osapuolten oikeuksia ja velvollisuuksia. Teoksen toisessa, uudistetussa painoksessa on otettu huomioon uudistetut lait julkisista hankinnoista ja korkeimmasta hallinto-oikeudesta sekä uusi laki oikeudenkäynnin julkisuudesta hallintotuomioistuimissa. Myös perustevalitusta ja päätöksen täytäntöönpanoa koskevat muutetut säännökset on otettu huomioon. Samalla teokseen on lisätty uutta oikeuskäytäntöä. Teos on tarkoitettu kaikille hallintoasioita hoitaville; esimerkiksi kuntien ja kaupunkien viranomaisille, tuomioistuinten henkilökunnalle ja asianajajille. Kirja on erinomainen työväline, ja sen laajat hakemistot tekevät siitä kätevän käsikirjan. Se soveltuu hyvin myös opetuskäyttöön.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20079789526327563

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii