Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Perhevarallisuusoikeus

Urpo Kangas

Perhevarallisuusoikeus-teos on ajantasainen ja perusteellinen esitys siitä, miten oikeudellisesti säännelty perhe syntyy, mitä puolisot erilaisissa perhemuodoissa voivat tehdä ja miten erilaiset oikeudelliset perheet purkautuvat puolisoiden eläessä tai toisen kuoleman johdosta. Teoksessa käydään yksityiskohtaisesti läpi muun muassa tasa-arvoinen avioliittolaki ja sen varallisuusjärjestelmä, sääntelemättömät ja lakisääteiset avoliitot, lakimääräinen perimys ja testamenttioikeus, perinnönjako ja perinnönjaon oikaisu. Tiiviin esitystapansa ja kattavuutensa ansiosta teos sopii perusoppikirjaksi oikeustieteellisiin tiedekuntiin. Käytännön työssä teos on verraton ensikäden oikeuslähde niin asianajajille kuin tuomareillekin.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20189789521432569

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Perhe- ja perintöoikeus

Verkkokirjahylly Perhe- ja perintöoikeus sisältää perintö- ja testamenttioikeuden sekä lapsisoikeuden parhaat kommentaarit ja yleisteokset. Monipuolisessa hyllyssä on katettuna myös vanhuusoikeus ja edunvalvonta sekä kansainvälinen perhe- ja perintöoikeus. Myös jäämistösuunnitteluun ja perunkirjoituksen laatimiseen löydät apua. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Perhe- ja perintöoikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii