Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Konsernitilinpäätöksen laadinta

Tuomas Honkamäki, Marko Reponen, Lotta Johanna Mäkelä, Sari K Pohjonen

Kirja on käytännönläheinen teos konsernitilinpäätöksen laatimiseen. Siinä käydään läpi koko konsernitilinpäätöksen laadintaprosessi ja siihen liittyvät erityiskysymykset. Selkeät esimerkit yrityselämästä tukevat esitystä. Esimerkkejä ja kirjausohjeita on runsaasti ja niitä on pyritty ottamaan mahdollisimman moneen kohtaan konkretisoimaan tekstiä. Kokonaiskuvan selkiyttämiseksi kirjan viimeisessä luvussa käydään vielä läpi konsernitilin-päätöksen keskeisimmät kirjaukset esimerkkikonsernin muodossa.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20169789521427367

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii