Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Kustannuslaskennasta kustannusten hallintaan

Kirja käsittelee valtion viraston polkua kustannuslaskennan järjestämisestä kustannuksien hallintaan viraston johtamisjärjestelmässä. Kirjassa esitellään • virastojen toiminnan johtamisessa tarvittavat kustannuslaskennan käsitteet • tärkeimmät investointilaskennan menetelmät • tavat arvioida vaihtoehtojen kustannuksia sekä • eri laskentamenetelmiä selkeiden esimerkkien avulla. Virastojen säästötalkoissa kustannuksia on totuttu tarkastelemaan menolajeittain. Kirja tarjoaa uusia vaihtoehtoisia näkökulmia kustannusrakenteen tarkasteluun. Paras tapa vaikuttaa kustannuksiin on puuttua kustannuksia aiheuttavaan tekemiseen ja tarkastella prosessien kustannuksia. Kirja on tarkoitettu virastoissa työskenteleville, jotka ovat kiinnostuneita kustannuslaskennan mahdollisuuksista taloudellisuuden edistämisessä. Se on suunnattu ennen kaikkea virastojen esimiehille ja muille kustannusvastuullisille, jotta he pystyvät hyödyntämään kustannustietoja toiminnan johtamisessa. Kirja sopii myös taloushallinnon ammattilaisille asioiden kertaamiseen.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20149789521423369

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii