Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Rikosprosessioikeus I

Rikosprosessin periaatteiden tietäminen ja ymmärtäminen on välttämätöntä prosessioikeudellisten säädösten soveltamisessa käytäntöön. Rikosprosessin perusteet on rikosprosessin oikeudellisia lähtökohtia erittäin kattavasti ja monipuolisesti käsittelevä teos. Erityistä huomiota kiinnitetään ihmisoikeussopimusten ja muiden ylikansallisten oikeuslähteiden merkitykseen sekä rikosprosessin alalla harjoitettavaan kansainväliseen yhteistyöhön. Teos sisältää runsaasti kotimaisten tuomioistuinten ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen ratkaisemia oikeustapauksia. Rikosprosessin perusteet on laajin aiheesta kirjoitettu teos. Se on välttämätön perusteos niille, jotka tarvitsevat työssään tietoa rikosprosessijärjestelmästä ja sen soveltamiskäytännöstä ja se soveltuu erinomaisesti myös yliopistolliseksi oppikirjaksi. Teos on rikosprosessia koskevan yleisesityksen ensimmäinen osa.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20039789526328263

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii