Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Yrityksen asiakirja- ja sopimusopas

Harri Hietala, Keijo Kaivanto, Petri Järvensivu, Kalle Kyläkallio

Päivitetty 2.11.2021
Yrityksen asiakirja- ja sopimusopas sisältää yli 230 ajan tasalla olevaa ja tarvittaessa päivitettävää asiakirjamallia kaikilta käytännön yritystoimintaan liittyviltä alueilta. Asiakirjat on valittu ottaen huomioon nimenomaan yritysten käytännön tarpeet. Teos on jaettu selkeästi yritystoiminnan eri lohkoihin, ja siinä käydään läpi yleisiä asiakirjoihin liittyviä huomioon otettavia asioita kultakin alueelta. Teoksessa käsitellään mm. kauppaan, rahoitukseen, työsuhteeseen ja sen ehtoihin sekä yrityksen toimintaan liittyvät asiakirjat ja sopimukset. Lisäksi teoksessa käsitellään eri yhtiömuotoihin sekä niiden perustamiseen, muuttamiseen ja lopettamiseen liittyvät asiakirjat käytännön ohjeineen. Teoksessa esitellyt asiakirjamallit saa ladattua omalle koneelle, jolloin asiakirjaa voi muokata omaa käyttötarkoitusta varten. Valmiiden asiakirjamallien ohella teoksessa opastetaan seikkaperäisesti, mitä kaikkea kussakin asiakirja- ja sopimustyypissä sekä keskeisten viranomaisten kanssa asioidessa on otettava huomioon.

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii