Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Perusoikeuksien rajoitusedellytykset

Tutkimuksessa perehdytään erityisesti perusoikeussäännösten oikeudellisiin vaikutuksiin. Siinä selvitetään kattavasti, millaisia vaatimuksia perustuslaista voidaan johtaa perusoikeuksien rajoittamiselle. Teoksessa selvitetään myös, miten perusoikeuksien yhteydet muihin oikeudenaloihin, kuten rikos- ja ympäristöoikeuteen, ovat kehittyneet. Kansainvälistä näkökulmaa ei myöskään ole unohdettu. Tutkimuksessa perusoikeudet ja ihmisoikeudet nähdään toisiaan täydentävinä, mutta myös toistensa tulkintoihin vaikuttavina järjestelminä, jotka suojaavat yksilön oikeuksia. Perusoikeuksien sisällön tunteminen on tärkeää paitsi tuomioistuimille ja eri viranomaisille myös eri alojen lakimiehille. Perusoikeuksien tuntemus auttaa muutoinkin ymmärtämään oikeusjärjestyksen ja yksilön oikeusaseman perusteita.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20019789526328164

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii