Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Pankkioikeus II

Sakari Wuolijoki

Teos on toinen osa Pankkioikeus-käsikirjasta, joka on moderni yleisesitys koko pankkioikeudesta.<br><br>Ensimmäinen vuonna 2022 ilmestynyt osa kattoi EU:n luottolaitossääntelyn pääpiirteet, luotonannon ja takauksen.<br><br>Teoksen vuonna 2023 ilmestyvä toinen osa sisältää panttauksen, tilisopimuksien, maksuliikenteen ja maksukorttien oikeudellisen tarkastelun. Kaikki nämä ilmiöt käsitellään sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.<br><br>Teoksessa on otettu huomioon uusin finanssialan sääntely- ja tuotekehitys.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20239789521446160

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Yritysoikeus

Verkkokirjahylly Yritysoikeus sisältää kattavasti kirjoja yhtiöoikeudesta, kilpailulainsäädännöstä ja immateriaalioikeudesta. Myös osuuskuntiin, yhdistyksiin ja säätiöihin liittyvät kirjat löytyvät täältä. Lisäksi löydät hyllystä kiinnostavia teoksia mm. liike- ja salassapitosopimuksista, jakamistaloudesta ja startup-juridiikasta. Julkiset hankinnat ja markkinointioikeus kuuluvat myös Yritysoikeuden hyllyn valikoimaan. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Yritysoikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii