Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Osakeyhtiön hallituksen ja johdon vastuu

Antti Hannula, Matti Kari, Tia Mäki

Kirja käsittelee osakeyhtiölain mukaiset vastuukysymykset, vahingonkorvauslain ja rikoslain rangaistussäännökset sekä niiden perusteella aiheutuvat vahingonkorvausvastuut. Teoksessa käydään läpi tilanteet, joissa vastuu syntyy, huolellisuuden arviointi vastuutilanteissa ja korvausvastuun rajoitukset. Huomiota kiinnitetään erityisesti vastuutilanteiden ennakointiin. Kirjassa annetaan käytännön neuvoja korvausvastuun rajoittamiseen mm. yhtiöjärjestyksessä, osakassopimuksessa ja hallituksen kokouksessa. Kirjassa on lisäksi huomioitu muut kuin yhtiöoikeudelliset ja korvausvastuuperusteet käytännössä eli esimerkiksi työturvallisuusasiat. Lisäksi kirjassa on esitelty ja analysoitu laajasti tuoretta oikeuskäytäntöä.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20159789521424168

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii