Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Onnistu itsesi johtamisessa

Kirja kannustaa omien vahvuuksien tunnistamiseen ja opastaa toimintatapojen ja päätöksenteon parantamiseen. Tavoitteena on terveen itsekkyyden löytäminen, johon kuuluu myös vastuullisuus ympäristöstä ja muista. Lukijaa haastetaan itsensä johtamiseen kysymysten kautta: - Mitkä ovat vahvuuteni? - Mistä motivaationi syntyy? - Miten suoriudun haastavista tehtävistä? - Miten toimin ryhmän jäsenenä? - Mitä on hyvä johtajuus? Hyvinvointi ja suorituksissa onnistuminen on monen tekijän summa. Tämä kirja auttaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamisessa. Itsensä johtaminen on avain hyvään itsetuntemukseen ja omien vahvuuksien kehittämiseen. Jokainen voi onnistua elämän haasteissa paremmin niin yksityis- kuin työelämässäkin.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20089789526327952

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii