Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Moderni kriisilainsäädäntö

Kriisilainsäädäntö on normaaliaikoina melko huomaamaton, mutta turvallisuuden hallinnan ja varautumisen kannalta välttämätön lainsäädännön kokonaisuus. Tavallisissa oloissa yhteiskunta toimii normaalin lainsäädännön mukaisesti, mutta poikkeustilanteissa tarvitaan myös erityistä kriisilainsäädäntöä. Nykyinen kriisilainsäädäntö takaa, että käytössä olevat voimavarat ja yhteiskunnan toiminnot voidaan vaikeissa olosuhteissa sopeuttaa tilannetta vastaavaksi. Viranomaisten toimivaltuuksia voidaan laajentaa joustavasti ja niitä on mahdollista soveltaa myös nopeasti muuttuvissa ja vaihtelevissa tilanteissa.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20119789526327853

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii