Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Verotus-lehden arkisto

Päivitetty 30.8.2023

Verotus-lehti on veroalan ammattijulkaisu, joka ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Verotus-lehdessä kirjoittajina ovat verotuksen parhaat asiantuntijat, jotka selvittävät mm. yritysverotuksen, arvonlisäverotuksen, henkilöverotuksen, perintö- ja lahjaverotuksen, varainsiirtoverotuksen ja kiinteistöveron muutoksia ja tulkintoja. Lehdessä julkaistaan lisäksi IFRS-palstaa, kansainvälisten veroasioiden palstaa, EU-uutisia ja kommentoidaan KHO:n veroratkaisuja. Lehden sisältö on objektiivista asiatietoa. Verotus-lehden sähköinen arkisto kattaa uusimpien lehtien sisällysluettelot, artikkeleiden lyhennelmät ja lehden 12 kuukautta vanhempien numeroiden pdf-versiot vuodesta 2007 alkaen. Lehtien selaaminen arkistossa on vaivatonta ja tiedonhaku helppoa ja nopeaa hakutoimintojen, asiasanojen ja linkitysten vuoksi.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20009789521423796

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii