Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Oikeudenkäynnin perusteet

Antti Jokela

Teos on yleisesitys oikeudenkäynnistä riita- ja rikosasioissa ja teossarjan Oikeudenkäynti I–III ensimmäinen osa. Kirjassa käsitellään lainkäytön perustaa ja keskeisiä instituutioita, prosessitavoitteita ja -periaatteita, oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin perusedellytyksiä, tuomioistuimia ja niiden toimivaltaa, tuomiovaltaa käyttäviä ja sen käyttäviä ja sen käyttöön osallistuvia henkilöitä sekä asianajajaoikeutta. Riita- ja rikosasioiden käsittelyn lisäksi tarkastellaan myös vaihtoehtoisia riidanratkaisutapoja, kuten uutta tuomioistuinsovittelua, sekä hallintolainkäyttöä ja muutoksenhakua. Tähän toiseen painokseen on tehty uuden lainsäädännön, oikeuskäytännön ja kirjallisuuden edellyttämät muutokset, lisäykset ja tarkennukset. Teos on kirjoitettu yliopistolliseksi op-pikirjaksi prosessioikeuden perusteita käsitteleville opintojaksoille, joiden tarkoituksena on antaa jokaiselle juris-tin ammatissa toimivalle tarpeellinen kokonaiskuva lainkäytöstä. Myös muut saavat teoksesta tarpeellista tietoa oikeudenkäyntimenettelystä ja sen kehitysnäkymistä.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20169789521428753

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii