Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Lapsen asema erossa

Kun avio- tai avoliitto purkautuu, jaetaan omaisuuden lisäksi myös lapset. Miten sovitaan lasten huollosta, entä tapaamisoikeudesta? Missä lapset asuvat? Miten lasten elatus järjestetään? Mitä sitten, kun vahvistettuja sopimuksia tai tuomioistuimen päätöstä ei noudateta? Kirjassa annetaan kattavaa tietoa miten sovitaan lasten huollosta, tapaamisoikeudesta, asumisesta ja elatusavusta se käsitellään myös isyysasiat; miten isyys määräytyy ja miten se voidaan kumota. Kirja on tarkoitettu oppaaksi erityisesti sosiaalialalla työskenteleville, lasten huolto- ja tapaamisoikeussopimusten kanssa tekemisissä oleville ja perheoikeudellisten asioiden kanssa toimiville lakimiehille sekä niille tuomioistuimessa työskenteleville, jotka tekevät päätöksiä lasten huollosta. Kirja sisältää käytännön esimerkkejä lain soveltamis- ja tulkintakäytännöistä ja neuvoo millaisia selvityksiä huolto- ja tapaamissopimuksissa tai näihin liittyvissä riidoissa tarvitaan.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20029789526327754

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii