Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Yrityksen markkinointiviestintä

Yrityksen markkinointiviestintä on käytännöllinen ja ongelmien ratkaisuun keskittyvä perusteos. Markkinointiviestintää tarkastellaan sekä osana markkinointia että osana kokonaisvaltaista yritysviestintää. Verkkoviestintä, mobiiliviestintä, mainonta, tapahtumat, myyntityö, asiakaspalvelu ja tiedottaminen on koottu tiiviiksi ja kattavaksi viestinnän kokonaisuudeksi, josta ammattilainen löytää virikkeitä ja hyviksi todettuja ratkaisuja ongelmiin. Tuoreet esimerkit, uudet ideat ja nuorekas lähestymistapa avaavat uusia mahdollisuuksia paitsi alan ammattilaisille myös opiskelijoille.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20119789526328652

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii