Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Osakeyhtiön yhtiökokous

Jesse Collin

Teoksessa käsitellään osakeyhtiön yhtiökokousta käytännönläheisellä otteella. Teos antaa perusteellisen kuvan osakeyhtiön yhtiökokouksen keskeisestä sääntelystä, itsesääntelystä ja markkinakäytännöistä. Painopiste on osakeyhtiölain yhtiökokouksia koskevissa uudistuksissa. Teoksesta on erityisesti tukea osakeyhtiön yhtiökokouksen järjestämisessä etä- tai hybridikokouksena.<br><br>Teoksessa on huomioitu uudistetut yhtiökokousta koskevat osakeyhtiölain säännökset, uusin oikeuskäytäntö ja -kirjallisuus sekä pörssiyhtiöitä koskevat erityispiirteet lainsäädännön ja sijoittajien odotusten osalta. Käytännönläheisen näkökulman lisäksi teoksessa myös taustoitetaan yhtiökokouksen roolia osakeyhtiön ylimpänä toimielimenä sekä yhtiökokouksen ja osakkeenomistajien asemaa corporate governance -viitekehyksessä.<br><br>Kirjoittaja on toiminut oikeusministeriön Etäosallistuminen ja verkkokokoukset osakeyhtiöissä, asunto-osakeyhtiöissä ja osuuskunnissa -työryhmän sihteerinä ja hänellä on vankka kokemus pörssiyhtiöiden yhtiökokousten valmistelusta.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20239789521447655

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Yritysoikeus

Verkkokirjahylly Yritysoikeus sisältää kattavasti kirjoja yhtiöoikeudesta, kilpailulainsäädännöstä ja immateriaalioikeudesta. Myös osuuskuntiin, yhdistyksiin ja säätiöihin liittyvät kirjat löytyvät täältä. Lisäksi löydät hyllystä kiinnostavia teoksia mm. liike- ja salassapitosopimuksista, jakamistaloudesta ja startup-juridiikasta. Julkiset hankinnat ja markkinointioikeus kuuluvat myös Yritysoikeuden hyllyn valikoimaan. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Yritysoikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii