Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Kansainvälinen avioliitto- ja jäämistöoikeus

Kirja selventää kansainvälisiä sopimuksia sekä eri maiden lainsäädäntöä ja auttaa ratkaisemaan monimutkaisiakin perheoikeudellisia kysymyksiä. Sen painopiste on kansainvälis-yksityisoikeudellisissa avioliittolain ja perintökaaren säännöksissä sekä rekisteröidystä parisuhteesta annetussa laissa. Lisäksi siinä on otettu huomioon välittömästi perheoikeutta koskeva yhteisölainsäädäntö. Uudistettu painos pitää sisällään mm. uusia EYTI:n ja EIT:n oikeustapauksia, uudistetun oikeudenkäymiskaaren 10 luvun ja Bryssel II a-asetuksen. Uudistettu on myös Pohjoismaissa asuvien Pohjoismaiden kansalaisten aviovarallisuussuhteisiin sovellettavaa pohjoismaista aviokonventiota.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20099789526327655

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii