Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Säätiö

Antti Hannula, Kai Kilpinen, Torsti Lakari

Säätiö – käytännön käsikirja on uudistuvan säätiöoikeuden perusteos ja kätevä käsikirja kaikille säätiöiden parissa työskenteleville. Kirjassa käsitellään säätiöiden perustamiseen ja hallinnointiin sekä hyvään hallintotapaan liittyviä kysymyksiä. Tämän lisäksi käsitellään mm. - hallituksen tehtäviä, - säätiöiden suhdetta viranomaisiin, - toimivalta- ja vastuuasioita, - säätiöiden fuusioitumista sekä - toimintaan liittyviä muutoksia ja purkutilanteita. Kirjassa huomioidaan kattavasti myös säätiöiden verotukseen liittyvät kysymykset säätiön toiminnan ja rakennemuutosten yhteydessä. Uusi säätiölaki tulee voimaan 1.12.2015, mikä tekee kirjasta erityisen ajankohtaisen. Suomessa toimii noin 2 800 säätiötä, joilla on varallisuutta yhteensä 18 miljardia euroa. Säätiöiden parissa toimii arviolta 25 000 henkilöä.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20159789521426650

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii