Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Insolvenssioikeus

Risto Koulu, Heidi Lindfors, Johanna Niemi

Päivitetty 29.3.2023

Insolvenssioikeus on kattava teos maksukyvyttömyyteen liittyvistä oikeudellisista toimista. Teoksessa käsitellään ulosottoon, konkurssiin, yrityssaneeraukseen ja yksityishenkilön velkajärjestelyyn liittyvät asiat ja paneudutaan tarkasti kunkin osa-alueen menettelytapoihin ja käytäntöihin. Oman pääjaksonsa saa myös kansainvälinen insolvenssioikeus. Teos antaa perusteellisen kuvan kaikista oikeudenalaan liittyvistä keskeisistä kysymyksistä. Se on suunniteltu työvälineeksi kaikille maksukyvyttömyysasioiden parissa työskenteleville. Teoksen teksti on sidottu jatkuvin pykäläviittauksin lainsäädäntöön, ja tekstissä käytetään runsaasti oikeustapauksia ja muita käytännön esimerkkejä. Tunnettujen tekijöiden vankka asiantuntemus takaa selkeän ja perustellun näkökulman oikeudenalan kysymyksiin. Sisäisten viittausten avulla kutakin asiaa koskevat seikat ovat helposti yhdisteltävissä.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20009789521423505

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Juridiikan hakuteokset

Juridiikan päivittyvät hakuteokset on kokoelma eri oikeudenalojen digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teokset päivitetään ajantasaisiksi. Parhaiden tekijöiden osaaminen on käytettävissäsi, kun kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat. Valikoimaan kuuluu mm. Oikeuden perusteokset -sarja, joka on suunniteltu toimimaan ensisijaisena tiedonlähteenä eri oikeudenalojen soveltamistarpeisiin.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Juridiikan hakuteokset

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii