Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Yritystaloutta esimiehille

Eeva Niskavaara

Jokaisen esimiehen ja avainhenkilön tulee tuntea talouden peruslainalaisuudet ja käsitteet pystyäkseen tekemään hyviä päätöksiä.Yritystaloutta esimiehille -teos antaa erinomaiset perustiedot asioista, jotka jokaisen esimiehen tulisi ymmärtää yrityksen taloudesta. Kirjassa käsitellään havainnollisesti, lukuisten esimerkkien ja kuvien avulla yritystoiminnan liiketaloudelliset periaatteet sekä opastetaan arvioimaan taloudellista menestystä keskeisten tunnuslukujen avulla. Kirjoittaja Eeva Niskavaara on toiminut yli 20 vuotta päätoimisesti talousasioiden konsulttina ja valmentajana sekä liikkeenjohdollisten valmennusten ohjelmajohtajana monilla eri toimialoilla niin yrityksissä kuin julkisissa organisaatioissa. Häntä on luonnehdittu yhdeksi maamme kokeneimmista talouskouluttajista.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20169789521430657

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii