Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Vakuutusoikeus

Teos on kokonaisesitys Suomen vakuutussopimusoikeudesta. Siinä käsitellään vakuutussopimuksen tekemiseen liittyviä kysymyksiä, osapuolten tiedonantovelvollisuuksia, vakuutussopimuksen tulkintaa, vakuutuksenottajan sivuvelvoitteita sekä muita vakuutusoikeuden peruskysymyksiä. Teos sisältää vakuutusoikeuden yleisiä sääntöjä käsittelevän yleisen osan ja vakuutuslajikohtaisia kysymyksiä tarkastelevan erityisen osan. Vakuutusoikeus kehittyy paljolti lautakuntaelinten ratkaisukäytännön kannalta. Teoksessa valotetaankin useita satoja tällaisia tapauksia. Korkeimman oikeuden ennakkotapauskäytäntö ja vakuutusoikeudellinen tutkimus on luonnollisesti myös otettu kattavasti huomioon. Esko Hoppu on Helsingin yliopiston vakuutus- ja vahingonkorvausoikeuden emeritusprofessori. Mika Hemmo on viran nykyinen haltija.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526328553

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii