Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Suomen veropolitiikka

Matti Myrsky

Teoksessa käsitellään keskeisiä verokysymyksiä ja verotuksen haasteita erityisesti Suomen kannalta. Mitä on oikeudenmukainen verotus ja kuinka sitä on perusteltu? Mikä on tehokkuuden rooli verojärjestelmän kehittämistyössä? Mihin verotus voidaan kohdistaa ja miten verojen määrä voidaan laskea? Kuinka verojärjestelmämme on kehittynyt ja miten verolaeista päätetään ottaen erityisesti huomioon EU:n merkitys? Millainen on Suomen tilanne kansainvälisessä vertailussa? Lisäksi teoksessa pohditaan tuloverojärjestelmämme kehittämiskysymyksiä myös yritysverotuksen osalta sekä tarkastellaan kiinteistö- ja perintö- ja lahjaverotuksen muutospaineita. Myös uudentyyppiset verot, kuten pankkivero ja ns. YLE- vero, ovat tarkastelun kohteina.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20159789521419454

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii