Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Tilinpäättäjän käsikirja

Tilinpäättäjän käsikirja on kirjoitettu käytännön tarpeista lähtöisin ja siinä käydään läpi kaikki tilinpäätöstilanteessa esiin tulevat relevantit kysymykset. Kirjassa esitellään tilinpäätöksen laadinnassa tarvittava lainsäädäntö ja sen soveltaminen sekä kirjanpitolautakunnan ratkaisut ja olennaiset oikeustapaukset, myös tilinpäätökseen liittyvien verokysymysten osalta. Myös ongelmatilanteiden ratkaisumahdollisuudet selvitetään. Tilinpäättäjän käsikirja on tarkoitettu tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen laatijoille, laadinnassa avustaville sekä laadinnasta vastaaville ohjekirjaksi. Kirja on hyödyllinen myös tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen lukijoille ja analysoijille. Sen avulla voi varmistaa, että tärkeät näkökulmat tulee huomioitua. Kirja soveltuu myös opiskeluun antamaan monipuolisen kuvan tilinpäätöksen laadinnasta. Uudistetussa painoksessa on huomioitu lainsäädännön muutokset sekä päivitetty oikeuskäytäntö ja esimerkit.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20149789521424458

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii