Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Perhe- ja jäämistöoikeuden perusteet

Urpo Kangas

Teos on kattava yleisesitys perhe- ja jäämistöoikeudesta. Teoksen perheoikeuden alaan kuuluvassa osassa selvitetään isyyslainsäädännön, adoption, lasten huollon, lastensuojelun ja lapsen elatuksen keskeiset periaatteet. Tämän lisäksi teoksessa esitellään selkeästi ne pääsäännöt, jotka koskevat avio- ja avopuolisoiden varallisuussuhteita parisuhteen aikana ja sen purkauduttua eron tai puolison kuoleman johdosta. Perhevarallisuusoikeuden ydinalueeseen kuuluu aviovarallisuusoikeuden ohella myös perintö-, testamentti- ja edunvalvontaoikeus. Teoksessa keskitytään käytännössä yleisimpien jäämistöoikeudellisten tilanteiden analyysiin ja niihin liittyviin perintöveroseuraamuksiin.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20139789521422454

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii