Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Perinnön ja lahjan verokohtelu

Tämä kirja kertoo käytännönläheisesti, miten varallisuuden siirtoa perintönä ja lahjana verotetaan. Siitä löytyy vastaus mm. seuraaviin kysymyksiin: - Miten arvioidaan verosuunnittelun ja veronkierron välistä rajanvetoa? - Miten hallintaoikeus vaikuttaa perintö- ja lahjaveron määrään? - Kuinka vakuutuksia voi hyödyntää verosuunnittelussa? - Miten yritysvarallisuus arvostetaan verotuksessa? - Mitä verotuksellisia kysymyksiä tulee ottaa perinnönjaossa huomioon? Kirjassa käsitellään perhevarallisuuden siirtymistä sukupolvelta toiselle. Siinä on omat lukunsa myös yritysvarallisuuden sukupolvenvaihdoksiin liittyvistä verotuskysymyksistä. Keskeinen teema on verosuunnittelu ja sen mahdollisuudet. Kirjan lähtökohtana ovat perintö- ja lahjaverotukseen liittyvät käytännön ongelmat. Aihetta ei ole aiemmin lähestytty tästä näkökulmasta. Kirjasta on hyötyä kaikille perhevarallisuuden siirtämistä suunnitteleville sekä ammattikäyttöön ja yksityishenkilöille sekä oppikirjaksi.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20099789526328157

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii