Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Työoikeudellisen yhdistyksen vuosikirja 2022

Jaana Paanetoja

Vuosikirjassa on kolme artikkelia ja yksi näkökulma-kirjoitus.<br>Artikkelit ovat:<br><br>Niklas Bruun ja Petra Sund-Norrgård: Menettelyllinen kohtuullisuusarviointi ja työntekijän asema työoikeudellisen oikeuskehityksen valossa<br>Roosa-Olivia Kallio: Riita-asiat ja oikeudenkäyntikulut - hovioikeustuomarin mahdollisuudet vaikuttaa kulujen määrään<br>Simo Sairanen: Uskonnollisen työvaatetuksen kiellot perusoikeuksien näkökulmasta<br><br>Näkökulma: <br>Kalevi Hölttä: Työtaistelun tunnusmerkeistä

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20239789521450150

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Työoikeus

Verkkokirjahylly Työoikeus sisältää kaiken tarvitsemasi työoikeudellisen materiaalin. Mukana on monia kirjoja työsopimusoikeudesta, työajasta ja vuosilomasta. Myös työoikeudellisiin erityiskysymyksiin pureutuvia kirjoja mm. joustavista työn muodoista, vuokratyöstä ja työsuhdekeksinnöistä on tarjolla. Kirjat uudesta yhteistoimintalaista löytyvät täältä, kuten myös Työoikeudellisen yhdistyksen vuosikirjan uusin numero. Pikaoppaitakin löytyy: 100 kysymystä ja vastausta -kirjat tarjoavat nopeaa tietoa työpaikan arkipäivän haasteisiin. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Työoikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii