Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Palkkahallinto

Mauri Saarinen, Johanna Aholainen, Outi Anttila, Reija Jääskeläinen, Jari Murto, Tomi Peltomäki, Esko Salo, Susanna Siitonen, Tiina Johanna Korhonen, Jatta Kaskinen

Päivitetty 13.10.2021
Palkkahallinto kattaa palkkahallinnon osa-alueet palkan määräytymisen perusteista ennakonpidätykseen, työajan järjestämiseen sekä yli- ja lisätyökorvausten laskemiseen. Teoksen tiedot perustuvat voimassa oleviin työ- ja verolakeihin, yleisiin työehtosopimuksiin ja oikeuskäytäntöön. Mukana on lukuisia esimerkkejä korkeimman oikeuden, korkeimman hallinto-oikeuden, työtuomioistuimen, unionin tuomioistuimen ja työneuvoston päätös- ja lausuntokokoelmista. Jotkut säännöt perustuvat vakiintuneen oikeustieteen kannanottoihin. Digitaalinen, kaksi kertaa vuodessa päivittyvä Palkkahallinto on erinomainen opas yritysten ja yhteisöjen palkkahallinnosta vastaaville henkilöille, talouspäälliköille, henkilöstöpäälliköille, työsuhdeasiainhoitajille ja palkanlaskijoille. Palkkahallinnollisiin ongelmiinsa apua saavat myös yritysten luottamushenkilöt ja työsuojeluvaltuutetut. Teosta päivitti pitkään VT, AA, LL.M. (EY-oikeus), Fachanwalt für Arbeitsrecht (Deutsche Anwalt Akademie) Mauri Saarinen. Tällä hetkellä teosta päivittävät Johanna Aholainen, Outi Anttila, Reija Jääskeläinen, Jatta Kaskinen, Tiina Korhonen, Jari Murto, Tomi Peltomäki, Esko Salo ja Susanna Siitonen.

Tilaa
Kokeile veloituksetta
Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.