Sulje tulostustila
Fokus
Kirjaudu

Varallisuusoikeus

Ari Saarnilehto, Vesa Annola, Mika Hemmo, Juha Karhu, Leena Kartio, Eva Tammi-Salminen, Juha Tolonen, Jarmo Tuomisto, Mika Viljanen, Tom Edelman, Tuomas Lehtinen

Päivitetty 7.2.2021
Varallisuusoikeus on kattava yleisteos velvoite- ja esineoikeudesta. Varallisuusoikeus on teoksessa jaettu velvoiteoikeuteen, esineoikeuteen ja eri sopimustyyppeihin. Velvoiteoikeudessa selvitetään velvoitetta koskevat yleiset säännöt, sopimusoikeus, vahingonkorvausoikeus ja perusteettoman edun palautus. Esineoikeuden keskeisenä sisältönä ovat sivullisen asema ja eri kollisiotilanteet. Lisäksi esitellään merkittävimmät sopimustyypit, mm. irtainta ja kiinteistöä koskevat omistajanvaihdossopimukset, huoneen- ja maanvuokra sekä luottosopimus ja vakuussopimukset, kuten pantti ja takaus. Varallisuusoikeus on erinomainen hakuteos ja käsikirja kaikille varallisuusoikeutta soveltaville. Teksti on nivottu pykäläviittauksin lainsäädäntöön. Lukuisat esimerkit ja oikeustapaukset sitovat teorian käytäntöön.

Tilaa
Kokeile veloituksetta
Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä.