Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Varallisuusoikeus

Ari Saarnilehto, Tom Edelman, Tuomas Lehtinen, Vesa Annola, Mika Hemmo, Juha Karhu, Leena Kartio, Eva Tammi-Salminen, Juha Tolonen, Jarmo Tuomisto, Mika Viljanen

Päivitetty 2.5.2023

Varallisuusoikeus on kattava yleisteos velvoite- ja esineoikeudesta. Varallisuusoikeus on teoksessa jaettu velvoiteoikeuteen, esineoikeuteen ja eri sopimustyyppeihin. Velvoiteoikeudessa selvitetään velvoitetta koskevat yleiset säännöt, sopimusoikeus, vahingonkorvausoikeus ja perusteettoman edun palautus. Esineoikeuden keskeisenä sisältönä ovat sivullisen asema ja eri kollisiotilanteet. Lisäksi esitellään merkittävimmät sopimustyypit, mm. irtainta ja kiinteistöä koskevat omistajanvaihdossopimukset, huoneen- ja maanvuokra sekä luottosopimus ja vakuussopimukset, kuten pantti ja takaus. Varallisuusoikeus on erinomainen hakuteos ja käsikirja kaikille varallisuusoikeutta soveltaville. Teksti on nivottu pykäläviittauksin lainsäädäntöön. Lukuisat esimerkit ja oikeustapaukset sitovat teorian käytäntöön.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20009789521423789

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Juridiikan hakuteokset

Juridiikan päivittyvät hakuteokset on kokoelma eri oikeudenalojen digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teokset päivitetään ajantasaisiksi. Parhaiden tekijöiden osaaminen on käytettävissäsi, kun kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat. Valikoimaan kuuluu mm. Oikeuden perusteokset -sarja, joka on suunniteltu toimimaan ensisijaisena tiedonlähteenä eri oikeudenalojen soveltamistarpeisiin.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Juridiikan hakuteokset

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii