Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Perusoikeudet

Pekka Hallberg, Heikki Karapuu, Tuomas Ojanen, Martin Scheinin, Kaarlo Tuori, Veli-Pekka Viljanen

Päivitetty 30.10.2022
Tuomioistuimet ja eri viranomaiset joutuvat yhä useammin ottamaan kantaa monitahoisiin ja juridisesti vaikeisiin perusoikeuskysymyksiin, jotka käsittelevät mm. yhdenvertaisuutta, yksityisyyttä, sananvapautta, omaisuuden suojaa ja sosiaalisia oikeuksia. Perusoikeudet-teos käsittelee perusoikeuksien soveltamisen ydinalueet ja ongelmakohdat selkeästi eritellen. Se kertoo niiden taustan, kommentoi perustuslain jokaisen perusoikeuspykälän seikkaperäisesti ja kertoo myös, miten oikeusjärjestys turvaa perusoikeuksien toteutumisen käytännössä. Teoksessa on otettu huomioon perus- ja ihmisoikeuksien tulkinnan kehitys ja niiden soveltamisen yleistyminen. Mukana on runsaasti oikeuskäytäntöä.

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii