Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Vahingonkorvausoikeus

Lain ja yleisen moraalikäsityksen mukaan sen, joka aiheuttaa toiselle vahinkoa, on se korvattava. Tämä yleistä hyväksyntää nauttiva pääsääntö kätkee sisälleen kuitenkin suuren joukon perustavanlaatuisia juridisia kysymyksiä. Näihin kysymyksiin on oltava vastaus, jotta voidaan päätellä, mitä kaikkea korvattavaan vahinkoon katsotaan kuuluvan, kuka vastaa mistäkin määrästä, mikä painoarvo annetaan vahingon kärsineen omille toimille tai mitä merkitystä on osapuolten välisellä sopimussuhteella. Mika Hemmon kirja on vahingonkorvausoikeudellinen yleisesitys, jonka painopiste on sopimuksenulkoisessa korvausvastuussa. Teoksessa valotetaan myös sopimusperusteisen korvausvastuun pääkohtia. Kattavasti alan oikeuskäytäntöä esittelevä teos käsittelee selkeästi eri näkökulmista kysymykset vastuusta, vastuullisesta, tuottamuksesta, syy-yhteydestä ja maksettavasta korvauksesta.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526328546

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii