Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Suomen jäämistöoikeus I

Aulis Aarnio, Urpo Kangas

Suomen jäämistöoikeus I – Perintöoikeus on systemaattinen ja ajantasainen esitys Suomen perintöoikeudesta. Suomen jäämistöoikeus I – Perintöoikeus on ilmestynyt joulukuussa 2009 ja Suomen jäämistöoikeus II – Testamenttioikeus vuonna 2008. Teossarja on Pohjoismaiden laajin jäämistöoikeuden yleisesitys, jonka yhteensä 2500 sivulta löytyvät vastaukset jäämistöoikeuden peruskysymysten lisäksi myös harvinaisempiin ongelmiin. Teossarjan kirjoittajat professorit Aulis Aarnio ja Urpo Kangas ovat maan johtavia perhe- ja jäämistöoikeuden asiantuntijoita.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20119789521418341

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii