Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Markkinoinnin etiikka käytännössä

Paula Paloranta

Kirja käsittelee markkinoinnin hyvää tapaa, hyvää liiketapaa ja markkinoinnin uusia muotoja. Kirja antaa kokonaiskuvan siitä, millä perusteella mainoksia arvioidaan ja mitä on otettava huomioon, kun mainosta suunnitellaan. Kirjassa esitellään kaikki mainonnan eettisen neuvoston olennaiset lausunnot mainoskuvineen. Teos käsittelee muun muassa lapsille sopimatonta markkinointia, syrjiviä mainoksia, väkivallan kuvaamista mainoksissa ja henkilön kuvan käyttöä mainoksissa. Kirjassa on runsaasti myös muiden markkinoinnin itsesääntelytoimielinten ratkaisuja samoin kuin markkinaoikeuden viimeaikaisia päätöksiä. Markkinoinnin B-to-B -asioita käsiteltäessä lukuisat esimerkit (liiketapalautakunta, markkinaoikeus) auttavat ymmärtämään hyvä liiketapa -käsitteen sisältöä. Kirjassa on muun muassa monia yrityksen maineen norkkimista koskevia päätöksiä. Kirjassa käsitellään myös joidenkin yksittäisten toimialojen (lääkkeet, alkoholi, tupakka, kosmetiikka ja autot) markkinointisäännöksiä. Alkoholilain uudet markkinointisäännökset on kuvattu yksityiskohtaisesti, mutta käytännönläheisesti esimerkkien avulla. Kirjan lopussa on kuvaus markkinoinnin valvontajärjestelmistä eri toimialoilla.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20159789521422348

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii