Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Rikosprosessi ja parisuhdeväkivalta

Teos esittelee rikosprosessin arkitodellisuutta perheväkivaltatapauksissa ja opastaa, miten prosessia voi ja kannattaa asianmukaisesti edistää tehokkaasti ja osapuolet huomioon ottaen. Parisuhdeväkivaltaa koskeva lainsäädäntö käydään tarkasti läpi ja sisältö avataan käytännön kannalta. Teos vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin: Milloin voidaan käyttää lähestymiskieltoa, mitä muutoksia tulee uuden lainsäädännön myötä? Mitä oikeuksia parisuhdeväkivallan uhrilla tai asianomistajalla on? Miten uhria, asianomistajaa tai todistajaa voidaan suojella? Mukana myös tulkintaa helpottavaa oikeuskäytäntöä.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20049789526328249

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii