Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Osakeyhtiö I

OYL I Yleiset periaatteet -osa käsittelee osakeyhtiön luonnetta yritysmuotona ja osakeyhtiölain tulkintaperiaatteita. Tässä yhteydessä huomioidaan myös taustalla vaikuttava osakeyhtiöoikeuden historia. Uudessa osakeyhtiölaissa yhtiöoikeudelliset periaatteet tulevat saamaan merkittävän aseman. Niiden vaikutus säädösten tulkinnassa on keskeinen. Tämän vuoksi periaatteiden teoreettisten lähtökohtien ymmärtäminen on tärkeää. Osakeyhtiöoikeuden yleisiä periaatteita käsitellään teoksessa myös käytännön esimerkkien kautta. Näin niiden tulkintavaikutus tulee parhaiten esiin. Samassa yhteydessä on huomioitu kansainvälinen yhtiöoikeudellinen toimintaympäristö, joka vaikuttaa merkittävästi uuden lain taustalla.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526328041

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii