Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Perhevapaat

Perhevapaat antaa kokonaiskuvan käytössä olevista lasten ja omaisten hoitoon liittyvistä vapaista. Teoksessa käsitellään mm., mihin tarkoitukseen kukin perhevapaa on tarkoitettu, kuinka perhevapaiden käytöstä sovitaan työnantajan kanssa, miten erilaisia vapaita voi yhdistellä ja millaisia taloudellisia etuuksia vapaisiin liittyy. Lisäksi pohditaan esimerkiksi sitä, millaiset oikeudet perhevapaalla olevalla on palata työhönsä ja millainen irtisanomissuoja hänellä on. Omana lukunaan esitellään, miten tasa-arvolain sääntely vaikuttaa työnantajan mahdollisuuksiin esimerkiksi maksaa työntekijöille erisuuruisia palkkoja. Teoksessa annetaan selkeitä ohjeita erilaisten vapaiden käyttöön liittyvistä velvollisuuksista ja mahdollisuuksista. Kirja on tarkoitettu sekä perhevapaita hallinnoiville ja niistä päättäville että perhevapaita käyttäville.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20039789526328140

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii