Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Perintä ja luotonhallinta

Yrjö Lehtonen, Kimmo Mökkönen, HANNU TÖYRYLÄ, Marja Riitta Seulu, Riina Tammenkoski

Päivitetty 23.11.2022

Perintä ja luotonhallinta kertoo niin alan ammattilaiselle kuin vähemmän alaan perehtyneelle, miten yrityksen perintä kannattaa kulloinkin järjestää. Teos käsittelee monipuolisesti mm. vapaaehtoista ja oikeudellista perintää, konkurssimenettelyä, uudistettua ulosottomenettelyä ja kansainvälistä perintää. Velkojan näkökulmasta käsitellään mm. seuraavia kokonaisuuksia: – miten valita asiakkaat, laatia asiakassopimus ja laskuttaa – kuinka järjestää yrityksen oma perintä – milloin ja miten toteuttaa oikeudellinen perintä – miten ulosottomenettelyä voi käyttää hyväksi – kuinka turvata saatavansa asiakkaan konkurssissa ja saneerausmenettelyssä – miten ulkomaansaatavia peritään. Teosta tarvitsevat työssään mm. yritysten perintä-, luotto- ja laskutusasioita hoitavat henkilöt, perintätoimistot, pankit ja muut luotto- ja rahoituslaitokset, perintäasioita hoitavat lakimiehet sekä perintäasioiden kanssa tekemisissä olevat viranomaiset.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20019789521423659

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Juridiikan hakuteokset

Juridiikan päivittyvät hakuteokset on kokoelma eri oikeudenalojen digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teokset päivitetään ajantasaisiksi. Parhaiden tekijöiden osaaminen on käytettävissäsi, kun kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat. Valikoimaan kuuluu mm. Oikeuden perusteokset -sarja, joka on suunniteltu toimimaan ensisijaisena tiedonlähteenä eri oikeudenalojen soveltamistarpeisiin.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Juridiikan hakuteokset

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii