Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Hyvä tilinpäätöskäytäntö

Jarmo Leppiniemi, Raili Leppiniemi, Timo Kaisanlahti

Päivitetty 7.1.2021

Hyvä tilinpäätöskäytäntö käsittelee laajasti suomalaista tilinpäätös- ja vuosikertomuskäytäntöä. Teoksessa on yksittäisiä tilinpäätöseriä koskevien vaatimusten ja viranomaisohjeiden lisäksi esitetty paljon käytännön tilinpäätösratkaisuja. Hyvä tilinpäätöskäytäntö on apuna hyvän kirjanpitotavan mukaisen tilinpäätöksen tekemisessä ja hyvän tilinpäätöskäytännön noudattamisessa. Lisäksi teos pyrkii auttamaan tilinpäätöksen lukijaa erottamaan hyvät käytännöt huonoista ja siten pääsemään sisälle tilinpäätöksen laatijan ajatusmaailmaan.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20019789521423482

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Taloushallinnon ja verotuksen hakuteokset

Taloushallinnon ja verotuksen päivittyvät hakuteokset on kokoelma digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat Suomen johtavat asiantuntijat, jotka koostavat ja tulkitsevat oman alasi keskeiset lainsäädäntömuutokset ja oikeuskäytännön sinun työsi ratkaisuihin.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Taloushallinnon ja verotuksen hakuteokset

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii