Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Vahingonkorvaus arvopaperimarkkinoilla

Kirjassa käytetään runsaasti todellisia oikeustapausesimerkkejä, jotta monimutkainen aihe olisi mahdollisimman hyvin lukijan hahmotettavissa. Tarkasteltavia vahinkotilanteita ovat muun muassa: - harhaanjohtava tai puuttuva tieto esitteessä taikka muussa ensimarkkinoiden tiedottamisessa - jatkuvan tiedonantovelvollisuuden tai muun jälkimarkkinatiedottamisen laiminlyönti - puutteellinen sijoitusneuvonta - harhaanjohtavien tietojen antaminen sijoitusrahastosta tai sijoitussidonnaisesta vakuutuksesta - omaisuudenhoitajan tai rahaston salkunhoitajan virheellinen menettely - arvopaperinvälityksen eri häiriötilanteet - julkiseen ostotarjoukseen liittyvien velvollisuuksien laiminlyönti. Kirja on välttämätön tietolähde rahoitusmarkkinaoikeuden parissa työskenteleville asianajajille, tuomioistuimille, syyttäjille, pankeille, vakuutusyhtiöille ja pörssiyhtiöiden lakimiehille.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20099789526328539

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii