Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Sijoitustuotteiden markkinoinnin sääntely

Sijoitustuotteiden markkinoinnin oikeudellinen sääntely on maassamme melko uutta ja perustuu pitkälle periaatteisiin, jotka ovat syntyneet muiden hyödykkeiden markkinointioikeudellisten ratkaisujen pohjalta. Sijoitustuotteet hyödykkeinä ovat kuitenkin erityisasemassa markkinointioikeudellisessa sääntelyssä, sillä mm. sijoittajien päätöksenteko perustuu lähes yksinomaan abstraktiseen tietoon sijoitustuotteen arvoon vaikuttavista tekijöistä. Pääpaino on erilaisten kiellettyjen ja sallittujen markkinointikeinojen arvioinnissa. Taustaksi selvitetään erilaisia sijoituskohteita, sijoituskäyttäytymistä ja sijoitustuotteiden markkinoinnissa huomioon otettavia tekijöitä. Tarkastelun kohteena ovat myös sijoitustuotteiden markkinointilainsäädäntö sekä markkinoinnin kohderyhmän merkitys lain soveltamisen kannalta. Erityishuomiota kiinnitetään vakuutussidonnaisten tuotteiden ja muiden sijoitustuotteiden erilaiseen sääntelyyn.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20049789526328331

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii