Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Osakasperusteisten kannustinjärjestelmien verokohtelu

Osakeperusteisten kannustinjärjestelmien verokohtelu tarkastelee osakeperusteisia maksuja koskevia vero-oikeudellisia säännöksiä, niihin liittyviä tulkintaongelmia sekä verosuunnittelumahdollisuuksia. Myös kirjanpitosäännöksiä käsitellään, sillä niiden kautta eri instrumenttien ja tapahtumien ymmärtäminen helpottuu. Tarkastelussa ovat lisäksi Yritysverotuksen kehittämistyöryhmä 2005:n tekemät ehdotukset osakeperusteisten maksujen osalta erityisesti yritysten verotukseen liittyen. Työryhmän tehtävänä oli selvittää IFRS:n ja uuden osakeyhtiölain aiheuttamia muutostarpeita verotukseen. Työryhmän esityksiä analysoidaan kohta kohdalta myös hyvän verojärjestelmän tavoitteiden ja erityisesti neutraalisuuden valossa. Kirjassa selvitetään mm., miten työntekijää verotetaan erilaisia osakeperusteisia kannustinjärjestelmiä käytettäessä ja mikä on yhtiön vähennysoikeus verotuksessa niitä käytettäessä.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526328034

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii