Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Perhe, perintö ja verotus

Verotus koskettaa jokaista perhettä niin perintöjen ja lahjojen, varallisuuden myynnin, vuokratulojen kuin erilaisten sijoitusten muodossa. Tämä teos on erinomainen opas perheen varallisuuden hallinnointiin. Se esittelee eri omaisuuslajit, sijoitusinstrumentit ja näiden verokohtelun ja toimii siten erinomaisena oppaana eri sijoituskohteiden verokohtelun ymmärtämiseksi ja vertailemiseksi. Teos opastaa perukirjan laatimisessa ja varallisuuden arvostamisessa, perinnönjakosopimuksissa huomioitavissa kysymyksissä, eri testamenttityypeissä ja niiden vaikutuksessa perintöverotuksen toimittamiseen.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526328133

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii