Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Esihenkilön työoikeus

Keijo Kaivanto, Harri Hietala, ELISA VALVISTO, Johanna Pystynen

Päivitetty 27.4.2023

Esihenkilön työoikeus soveltuu johtajille, esihenkilöille sekä henkilöstö- ja palkkahallinnon ammattilaisille. Teos kertoo, miten työlainsäädäntöä sovelletaan käytännössä ja kuinka henkilöstöasioissa on viisainta toimia. Digitaalinen, kaksi kertaa vuodessa päivittyvä hakuteos on jaettu selkeisiin osiin, jotka kattavat koko työsuhteen elinkaaren rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen. Teos sisältää seuraavat kokonaisuudet: - Uusi työntekijä, uudet työtehtävät - Työnantajan ja työntekijän velvollisuudet - Toimiva työyhteisö - Työaika ja vuosiloma - Vapaat ja eläkkeet - Palkat, korvaukset ja verotus - Työsuhteen päättyminen ja keskeytyminen Lisäksi teoksessa selostetaan kootusti työlainsäädännön keskeisiä viimeaikaisia muutoksia ja kommentoidaan korkeimman oikeuden työoikeudellisia ratkaisuja. Sisältö on linkitetty kattavasti Suomen Laki -hakupalveluun sekä yleissitoviin työehtosopimuksiin. Teos sisältää myös asiakirjamalleja eri tilanteita varten. Teoksen juridisista osuuksista vastaavat varatuomari, työlainsäädäntöpartneri Harri Hietala (Sopla.fi) ja asianajaja, varatuomari, opetusneuvos Keijo Kaivanto. Heillä molemmilla on pitkä ja monipuolinen käytännön kokemus työsuhdeasioista. Teoksen HR-osuudet päivittänyt toimitusjohtaja (LaaS Company) Johanna Pystynen on johtanut Vincitin vuosina 2014–2016 Suomen parhaaksi ja vuonna 2016 Euroopan parhaaksi työpaikaksi (Great Place to Work).

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20159789521426513

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Juridiikan hakuteoksetTyöoikeuden hakuteokset

Juridiikan päivittyvät hakuteokset on kokoelma eri oikeudenalojen digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teokset päivitetään ajantasaisiksi. Parhaiden tekijöiden osaaminen on käytettävissäsi, kun kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat. Valikoimaan kuuluu mm. Oikeuden perusteokset -sarja, joka on suunniteltu toimimaan ensisijaisena tiedonlähteenä eri oikeudenalojen soveltamistarpeisiin.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Juridiikan hakuteokset

Työoikeuden päivittyvät hakuteokset on kokoelma työsuhdetiedon teemoja kattavasti käsitteleviä digitaalisia hakuteoksia, omassa hyllyssään Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat Suomen johtavat asiantuntijat, jotka koostavat ja tulkitsevat oman alasi keskeiset lainsäädäntömuutokset ja oikeuskäytännön sinun työsi ratkaisuihin.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Työoikeuden hakuteokset

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii