Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Oikeusturva, verotus ja viranomaiskäytänteet

Verotusmenettely on lainsäädännön muutosten myötä muuttunut merkittävästi. Samalla kun verotuksesta on tullut massamenettelyä, myös verovelvollisen asema on muuttunut. Lainsäädäntö ei ole aukotonta ja verohallinnon ohjeissa onkin säädetty asioista, joiden pitäisi kuulua lainsäätäjälle. Merkittävän aseman ovat saaneet eri verolajien piirissä ennakolliset kannanotot. 2010 alusta astui voimaan uusi maksutaulukko, joka korottaa näitä koskevia maksuja. Maksuista on myös uusi verohallinnon ohje, jonka tavoitteena on yhtenäistää kirjavia käytänteitä. Samalla se usein kiristää aiempaa käytäntöä. Verotuksen oikeusperiaatteista kasvavan merkityksen on saanut verotusmenettelyn leikkaava luottamuksensuojaperiaate. Suojaa annetaan yhä useammissa tapauksissa ja sitä voi saada verotuksen kaikissa vaiheissa. Kirjassa on laaja luottamuksensuojaan keskittyvä jakso. Itse verotusmenettelyä koskeva jakso avaa menettelyä sellaisena kuin se käytännössä on, ongelmakohtia korostaen.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20109789526327921

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii