Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Työoikeus, juridiikka

Seppo Koskinen, Martti Kairinen, Kimmo Nieminen, Vesa Ullakonoja, Mika Valkonen

Päivitetty 20.9.2022
Työoikeus on ajantasainen ja käytännönläheinen tietolähde, joka tarjoaa vastauksen miltei kaikkiin oikeudellisesti säänneltyihin työelämän kysymyksiin. Teos kattaa koko työoikeuden kentän aina työsuhteen syntymisestä työoikeudellisiin oikeudenkäynti- ja seuraamusjärjestelmiin. Työsuhteen päättämiseen ja työsuhdeturvaan liittyvät asiat on käsitelty perusteellisesti. Myös ajankohtaiset kysymykset esimerkiksi epätyypillisistä työsuhteista, tasa-arvosta, tasapuolisesta kohtelusta, syrjinnästä ja yksityisyyden suojasta työelämässä on selvitetty. Työoikeudessa on jaksot myös työrikoksista ja -rikkomuksista sekä työoikeudellisten oikeusriitojen käsittelyistä tuomioistuimissa aina haastehakemuksesta oikeudenkäyntikuluihin. Lähestymistavassa yhdistyvät työoikeuden sisältö ja menettelyt. Esimerkkejä on runsaasti ja viitattu oikeustapausaineisto on poikkeuksellisen laaja.

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

TilaaKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Laadukas valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii