Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Sopimuksen syntyminen ja vahingonkorvausvastuu sopimusneuvotteluissa

Kalle Mäenpää

Teos on kattava tutkimus sopimusneuvotteluiden oikeusvaikutuksista Suomen voimassa olevassa oikeudessa. Sopimusneuvotteluihin liittyvistä vastuukysymyksistä ei ole säädetty laissa. Pohjoismaisessa oikeuskäytännössä ja -tieteessä sopimusneuvotteluihin liittyvät vastuuasetelmat ovat tuottaneet ongelmia siksi, että ne eivät luontevasti ratkea sopimus- ja deliktivastuunormien osoittamien pääsääntöjen mukaan. Teoksessa vastataan siihen, milloin sopimusneuvotteluissa syntyy sopimus ja millaisia velvoitteita katkenneisiin sopimusneuvotteluihin voi liittyä. Teoksessa tarkastellaan myös sopimusneuvotteluiden aikaisten sopimusten ja edustusvallan merkitystä vastuun syntymiselle sekä vahingonkorvausvastuun laajuutta.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20239789521448720

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Siviilioikeus

Verkkokirjahylly Siviilioikeus sisältää ammattisi kannalta hyödylliset teokset mm. sopimus- ja velvoiteoikeudesta. Myös vahingonkorvausoikeutta ja mm. reklamaatiovelvollisuutta ja vanhentumista käsittelevät kirjat löytyvät täältä. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Siviilioikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii