Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Konkurssitakaisinsaanti oikeudenkäyntinä

Takaisinsaanti on konkurssioikeuden ydinaluetta. Pyrkimyksenä on velkavastuun pakkototeutus ja velkojien yhdenvertaisuuden turvaaminen. Konkurssitakaisinsaanti oikeudenkäyntinä yhdistää käytäntöä palvelevalla tavalla takaisinsaantilain ja uuden konkurssilain säännökset runsaaseen oikeuskäytäntöön. Teoksessa käsitellään kattavasti osapuolten asema ja eri takaisinsaantikeinot. Lisäksi kuvataan vaatimusten tutkimista ja todistelua sekä konkurssitakaisinsaannin turvaamista. Kirja antaa perusteltuja tulkinta- ja menettelysuosituksia takaisinsaantiriitoihin.Teos kuuluu jokaisen konkurssiasioita hoitavan työpöydälle.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526327723

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii