Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Vuokraoikeus

Eri vuokratyyppejä - huoneenvuokraa, maanvuokraa ja irtaimen vuokraa - on oikeuskirjallisuudessa käsitelty yleensä erikseen. Tämä teos kokoaa eri vuokratyyppejä koskevan sääntelyn yhteen, jotta lukija voisi paremmin muodostaa kokonaiskäsityksen vuokrasopimuksiin sovellettavista säännöistä ja niitä koskevista yleisistä periaatteista. Yleisten periaatteiden merkitys on erityisen tärkeä irtaimen esineen vuokrassa, jota koskevat lainsäännökset ovat vähäiset. Kutakin vuokratyyppiä koskeva keskeinen erityissääntely käydään läpi; erityisen kattavasti huoneenvuokralakien sekä maanvuokralain merkittävät säännökset. Tarkasteltavia asioita ovat mm. vuokrasopimuksen solmiminen, vuokran maksaminen ja määrä, seuraamukset viivästyksestä ja virheestä, osapuolten velvollisuudet vuokrasuhteen kestäessä sekä vuokrasopimuksen päättyminen irtisanomiseen tai purkamiseen. Kirja on tarkoitettu käsikirjaksi ja apuvälineeksi käytännön lakimiehille ja kaikille vuokrasopimuksia laativille henkilöille.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526328621

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii