Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Yritysjärjestelyjen käsikirja, kirjanpito, verotus ja yhtiöoikeus

Tuomas Honkamäki, Matti Pennanen

Uudistetussa painoksessa huomioidaan kirjanpitolain- ja verolainsäädännön muutokset sekä muut ajankohtaiset asiat. Kirja etenee vaiheittain aina yhtiön perustamisesta yhtiön lopettamiseen. Käsiteltäviä asiakokonaisuuksia ovat mm. yrityksen perustaminen, yritysten sulautuminen ja jakautuminen, liiketoimintasiirto, osakevaihto, liiketoiminnan luovuttaminen, toimintamuodon muutokset ja yritystoiminnan lopettaminen. Kirjan monet käytännönläheiset esimerkit luovat kattavan kuvan siitä, mitä kaikkea yritysjärjestelyissä tulee huomioida. Kirja soveltuu talous- ja verosuunnittelusta vastaaville, talous- ja hallintopäälliköille, tili- ja lakiasiaintoimistoille.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20189789521428524

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: TaloushallintoVerotus

Verkkokirjahylly Taloushallinto sisältää taloushallinnon ammattilaisen työssään tarvitsemat ammattikirjat. Kattavasti käsiteltyjä teemoja ovat mm. kirjanpito, verotus, tilintarkastus ja rahoitus. Hylly täydentyy jatkuvasti kirjauutuuksilla.

Tilaa Verkkokirjahylly Taloushallinto

Alvista tuloverotukseen, ennakkoperinnästä verosuunnitteluun - Verkkokirjahylly Verotus sisältää kaikki verotukseen liittyvässä asiantuntijatyössä tarvittavat ammattikirjat digikirjoina. Hylly täydentyy jatkuvasti uunituoreilla kirjauutuuksilla: kun julkaisemme uuden verotusaiheisen kirjan, löydät sen heti diginä myös Verkkokirjahyllystäsi!

Tilaa Verkkokirjahylly Verotus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu ValikoimaanTutustu ValikoimaanTutustu ValikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Laadukas valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii